OESTER
IN EEN NOTENDOP

HET VERBLIJF


Op zoek naar een leuke locatie om met een groep kinderen/jongeren op weekend of kamp te komen? Dan is 'De Oesterput' misschien wel de ideale plaats voor jou! Lees meer informatie over ons jeugdverblijf hier na. Heb je nadien nog vragen stuur ons gerust een mailtje.

HET GEBOUW VOOR 1 GROEP

EXCLUSIEF

Het hele gebouw inclusief slaapkamers, dagzalen,...wordt verhuurd aan één groep, ongeacht het aantal deelnemers. Zo heb je de nodige privacy & ruimte. Het gebouw zelf is geschikt voor 50 personen, opgedeeld in verschillende kleinere slaapkamers, vier sanitaire ruimtes met 8 douches, 6 wastafels (12 kranen) en 6 toiletten.

de oesterput jeugdverblijf
keuken jeugdverblijf
VOLLEDIG INGERICHTE

KEUKEN

Het jeugdverblijf heeft een volledig ingerichte keuken met onder andere 2 vuren, industriële oven, vaatwasser, koelkasten, koffiezet,... Uiteraard zijn ook potten, pannen en het nodige servies voorzien. Een inventaris is te downloaden onderaan deze pagina.

DAGZALEN EN BUITEN RUIMTE

SPEELRUIMTE

Verschillende polyvalente zalen kunnen gebruikt worden als refter maar ook leslokaal, knutselruimte, speelzaal,... Aansluitend aan het gebouw is een terras, zithoek en verschillende graspleintjes voorzien voor sport & spel. Op wandelafstand van de accomodatie is een speelbos, speelpleinen en enkele grote open grasvelden. Strand, duinen en zee liggen op minder dan één kilometer. Bolderkar & strandspullen zijn te verkrijgen op aanvraag.

visual-design
production
WELKOM VOOR ROLSTOELGEBRUIKERS

TOEGANKELIJKHEIDSLABEL A+

De Oesterput heeft een toegankelijkheidslabel A+, dit betekent dat het vakantieverblijf positief (+) scoort op de essentiële onderdelen. Het voldoet aan strenge toegankelijkheidsnormen en is op comfortabele en zelfstandige wijze toegankelijk. Zo is er een toegankelijke badkamer met douche & toilet, een extra doucherolstoel, toegankelijke kamer, een toegankelijk toilet op de binnenplaats,...

EXTRA MOGELIJKHEDEN

EN OOK NOG...


We proberen het voor onze verblijvende jeugdgroepen zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder staan de belangrijkste opgesomd.

bakker aan huis jeugdverblijf

BAKKER

Er komt een bakker aan huis leveren 's morgens vroeg in het onthaal. Bestellingen kunnen op voorhand doorgegeven worden of 's avonds per sms.

spelmateriaal jeugdverblijf

SPELMATERIAAL

Op aanvraag kan gebruik worden gemaakt van bolderkarren met schoppen, emmers, spelmateriaal voor buiten of binnen. Er een tennistafel & tafelvoetbal in de speelzaal.

lakenpakket jeugdverblijf

LAKENPAKKET

Geen zin om extra bagage mee te doen? Huur een lakenpakket minstens 5 dagen op voorhand en wij zorgen dat deze klaar ligt bij aankomst.

product

EXTRA ZAAL

Plan je een danskamp, weekend met het jeugdorkest of koor? In het gebouw zijn twee dagzalen beschikbaar, een derde extra grote kan ook worden open gesteld na overleg met de verantwoordelijke.

VRAAG & ANTWOORD

Iedereen kan een optie plaatsen voor één maand voor een bepaalde periode. Horen we na deze periode niets en komt er geen reactie van de groep kunnen wij de periode door verhuren. Let op we geven steeds voorrang aan jeugdgroepen, heb je als vriendengroep of bedrijf een optie geplaatst en komt tijdens de optieperiode een reservatie van een jeugdgroep geven we hieraan voorrang.

Een reservatie kan gemaakt worden door ons te contacteren via e-mail. De adresgegevens van de jeugdorganisatie worden gevraagd om een contract op te stellen.

Ieder verblijf dient op voorhand volledig betaald te worden. Afhankelijk van hoe lang op voorhand er gereserveerd wordt kan de betaling gespreid worden (1 jaar, 6 maanden, 3 maanden op voorhand).

Bij iedere reservatie is er een waarborg van minstens 500 euro te betalen. De waarborg wordt na het verblijf & aan het einde van de maand terug gestort op hetzelfde rekeningnummer van waar de betaling van kwam. Indien schade aan het gebouw of ontbrekende huisraad wordt vastgesteld wordt dit van de waarborg afgehouden.

In principe kan je op de dag van aankomst terecht in het gebouw vanaf 17u00. Vertrek moet voor 13u00. Indien je vroeger wil aankomen of langer wil blijven kan je dit op voorhand vragen indien dit mogelijk is, dit is afhankelijk van nieuwe aankomsten/vertrek eerdere groep.

Geen antwoord op je vraag?

Contacteer ons vandaag nog
grondplan De Oesterput

GRONDPLANGraag voorbereid op verblijf komen in De Oesterput? Bekijk ons grondplan online en plan zo al bijvoorbeeld de kamerverdeling. Heb je specifieke vragen over de kamers/grondplan/inrichting, aarzel niet om ons te contacteren via mail of telefonisch.


BEKIJK GRONDPLAN